Navigatie

     
Reseller
Resellers zijn bedrijven en particulieren waarvan de diensten aansluiten bij ons hosting aanbod. Resellers complementeren hun diensten met onze faciliteiten en dienstverlening. Alternatief treden resellers op als intermediar om de technische zaken uit handen van de klanten te nemen.
   

Een reseller verkrijgt de diverse hosting faciliteiten met korting. Dat is echter vaak niet het belangrijkste aspect waar het de reseller om te doen is. Deze heeft een kwaliteits- en service niveau te handhaven, heeft verantwoording af te leggen aan haar klanten en wil daarom haar eigen kwaliteiten ook in haar leverancier terugzien.

Een ruim assortiment hosting diensten is zeker zo belangrijk, dat betekent oplossingen. De doorlevering van dat assortiment kan daarnaast alleen succesvol zijn wanneer er sprake is van korte responsetijden bij vragen en als vlotte, adequate support wordt geboden aan de reseller. Daarbij maken persoonsgerichte contacten het werk plezierig.

   

Ook particulieren kunnen zich als Reseller inschrijven!

Hoe werkt het:
Resellers factureren zelf hun klanten. Voor iedere klant gaat de reseller met ons een afzonderlijke overeenkomst aan. Resellers geven zelf support aan hun klanten, indien de Reseller er zelf niet uitkomt kan hij/zij kosteloos contact opnemen met de technische dienst van Nova Nation. Wij geven support aan u en u geeft support aan uw klanten.
 
Kortingen:
Elke Reseller kan een dienst met hoge kortingen inkopen op moment dat hij of zij een klant hiervoor heeft, u loopt dus geen inkoop risico, u koopt immers zodra de order binnen is. Hoeveel de kortingen per dienst bedragen kunt u opvragen bij onze afdeling Verkoop.
 
Aanmelden:
Indien u zich wilt aanmelden voor ons Reseller programma kunt u een email sturen aan de afdeling Reseller en Affiliatie.
     
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright 2003-2006 Nova Nation, All Rights Reserved. | Disclaimer | Sitemap