Navigatie

     
Over Nova Nation
Nova Nation is een onderneming die gespecialiseerd is in het internet met name de registratie van (persoons)domeinnamen in meer dan 100 landen en het aanbieden van webhosting ruimte in diverse aantrekkelijke en betaalbare pakketten. Als u een eigen server wilt kunt u bij ons terecht om een betrouwbare en stabiele dedicated server oplossing te vinden, ook voor het ontwerp en onderhoud van uw website en/of webapplicatie bent u bij Nova Nation op het juiste adres.

 

Onze geschiedenis met betrekking tot webhosting begint al in 2003. Dat was de tijd dat webhosting al met succes bestond, maar dan wel met "onbetaalbare" prijzen.


We begonnen dan ook als een bedrijf dat gespecialiseerd is in webhosting tegen een betaalbare prijs voor ieder budget. Iets wat bijzonder snel aansloeg. Want door ons met een servicegerichte instelling op de hostingdienst te richten konden we niet alleen sneller werken, maar ook kwaliteit leveren tegen een veel aantrekkelijker tarief.

 

Wij vinden continue dat het beter kan en dat bewijzen wij. Leest u bijvoorbeeld zo af toe de nieuws berichten en klanten reacties op onze website. Ook houden we regelmatig een klantenonderzoek over onze diensten. Bij deze onderzoeken scoren wij een gemiddeld cijfer van een 8 of hoger. En dat komt ons inziens omdat wij de zaken degelijk aanpakken:

 

>>

 

Team- Wij werken met een klein team en kennen de meeste klanten.

>>

Snelheid door automatisering - we zorgen ervoor dat een aangevraagde dienst dezelfde dag nog operationeel en online is.

>>

Helpdesk- Onze ervaren helpdesk heeft toegang tot de diensten en houdt zich ook bezig met het systeembeheer ervan.
>> Geen wachttijden als u een vraag of probleem heeft. U krijgt snel antwoord, emails worden zelfs dezelfde dag nog beantwoord - ook in het weekend.
>> Eerlijk advies- Wij geven u geen dedicated server advies als u die niet nodig heeft.
>> Meedenken- Wij denken graag met u mee en zijn flexibel in het bedenken van oplossingen.
>> FinanciŽle stabiliteit- Binnen Nova Nation is geen vreemd kapitaal opgenomen. Hierdoor bepalen wij zelf de koers en niet de bank.
 
Nova Nation is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Venlo onder nummer: 12055417
           
  Een kopie van onze algemene voorwaarden krijgt u op verzoek per email toegestuurd.
 

Alle prijzen die vermeldt zijn op de internet site van Nova Nation zijn exclusief 21% nederlandse BTW tenzij anders vermeldt.

     
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright 2003-2006 Nova Nation, All Rights Reserved. | Disclaimer | Sitemap