Navigatie

     
Hosting

Via Nova Nation is het mogelijk om schijfruimte te huren op het internet (webhosting). Deze ruimte kunt u gebruiken voor het plaatsen van uw eigen website. Als webhosting provider zorgen wij ervoor dat uw eigen domeinnaam aan uw website wordt gekoppeld en dat u email kunt ontvangen onder uw eigen domeinnaam (uwkeuze@uwdomein.nl).

Verder is het onze taak om te zorgen dat uw website altijd snel is en 24 uur per dag bereikbaar blijft. Nova Nation zorgt er niet alleen voor dat u gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden (mysql database, frontpage, php, cgi, etc.), maar wij helpen u ook met het beheren van uw website. Ook indien u geen verstand heeft van termen als FTP en PHP is het via Nova Nation toch mogelijk om uw eigen website online te krijgen. Wij helpen u graag.

 

U wilt natuurlijk alleen betalen voor de diensten waar u echt gebruik van maakt. Daarom hebben wij speciaal voor u onderstaande webhosting pakketten ontwikkeld. Deze pakketten verschillen in de hoeveelheid webruimte en dataverkeer en de overige opties zijn vrijwel standaard onbeperkt. Een eigen database heeft u al vanaf het basic pakket.

     
     
 
     
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright 2003-2006 Nova Nation, All Rights Reserved. | Disclaimer | Sitemap