Navigatie

     
.EU Domeinnaam voor-registeren
Voor-registratie van .eu domeinnaam slechts 1,-

Nieuw .eu Toplevel domeinnaam is in de ROOT!

Enkele weken geleden is het .EU top level domain in de ROOT tabellen van het internet opgenomen. Dit betekent dat er over enkele weken domeinnamen met de extensie .EU geregistreerd kunnen worden. Op dit moment kunt u alleen een voorregistratie indienen voor het .eu domein. Op 7 april 2006 aanstaande start de open registratie van .EU. Miljoenen mooie domeinnamen staan klaar voor ondernemend europa, wellicht bent u straks eigenaar van de belangrijkste domeinnaam in uw vakgebied?

 

Waarom nu voorregistreren?
De introductie van de .EU extensie zal plaatsvinden op basis van het "wie het eerst komt" principe. Daarom is het van groot belang nu al voor te registreren. Op het moment dat de eerste domeinen worden vrijgegeven staat uw aanvraag direct klaar bij Nova Nation en heeft u de grootste kans om de door u gewenste domeinnaam toegewezen te krijgen.

Waarom voorregistreren bij Nova Nation?
Nova Nation zal uw gewenste domeinnaam in de wachtrij zetten bij een Full Accreditor voor .eu domeinen, wat betekent dat tijdens het openen van de registratie poorten wij niet te maken hebben met vertragingen. Deze registratie systemen worden direct aangesloten op het registratiesysteem van EURid en zijn volautomatisch. Binnen enkele seconden na de opening van het systeem worden alle Nova Nation voorregistraties direct aangemeld en is de kans van slagen van uw .EU extensie maximaal.

 

Hoe werkt het?
U kunt nu al de benodigde gegevens en formulieren voor de .EU extensie in orde maken bij Nova Nation, zodat wij uw domeinnaam direct kunnen aanvragen zodra dit kan. Ga naar ons bestelsysteem en klik op Domeinnaam registratie om een voorregistratie in te dienen, een voorregistratie werkt hetzelfde als een .nl domeinnaam vastleggen. Wilt u meer dan 1 domeinnaam vastleggen kies dan voor Bulk domeinregistratie.

De kosten?
U betaalt voor het voorregistreren slechts 1,- euro inschrijfkosten + de kosten voor de jaarlijkse registratie fee. Indien het systeem niet in staat geweest is uw domeinnaam vast te leggen krijgt u de betaalde kosten voor de jaarlijkse registratie fee weer teruggeboekt op uw bankrekening.

 

Een voorregistratie kan ondanks alle inspanningen niet garanderen dat u daadwerkelijk het domein toegewezen krijgt.
   
Gratis bij een domein aanvraag

Redirects - forward

Catch-all mail
Wanneer een bezoeker uw domein bezoekt deze wordt doorgestuurd naar een andere website. Alle email berichten die worden verzonden naar een willekeurig adres dat eindigd op @uw-domein. worden doorgestuurd naar een reeds bestaand emailadres.
Klik hier voor meer informatie! Klik hier voor meer informatie!
           

DNS Beheer

Control Panel
Registreer het domein op uw eigen nameservers, of maak gebruik van onze nameservers om de gewenste DNS A-, cname- en MX records te beheren. U krijgt toegang tot het geavanceerd Plesk Reloaded control-panel waarmee u al deze onderdelen kunt beheren 24/7.
Klik hier voor meer informatie! Klik hier voor meer informatie!
           
 
   

Meer mogelijkheden bij Nova Nation...

Bulk registraties

Domein verhuizen
Bestel meerdere domeinen tegelijkertijd en profiteer van flinke kortingen! U bent niet tevreden over uw huidige hosting provider? Verhuis uw domeinnaam naar ons!
Klik hier voor meer informatie! Klik hier voor meer informatie!
           

Hosting

Webdesign
U wilt een betaalbare en betrouwbare hosting partner met een 24/7 helpdesk. U wilt een professionele website laten ontwerpen door professionals.
Klik hier voor meer informatie! Klik hier voor meer informatie!
           
 
 
     

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright 2003-2006 Nova Nation, All Rights Reserved. | Disclaimer | Sitemap