Navigatie

     
Dedicated Server
Klanten die een eigen server willen hebben, maar zich niet bezig willen houden met de aankoop en het technisch onderhoud ervan kiezen voor de vrijheid van een dedicated server.
   

 

Bij de keuze voor een dedicated server moet er vaak een keuze worden gemaakt tussen snelheid en compatibiliteit enerzijds en de prijs anderzijds. Nova Nation biedt u daarentegen een merkserver voor een prijs waardoor u compromisloos kunt kiezen voor het allerbeste. Verder kunt u kieze uit diverse besturingssytemen, control panels en/of kant en klare server applicaties.

 

Indien u wel wilt genieten van alle voordelen van een eigen server, maar geen omkijken wilt hebben naar het hardwarematig onderhoud, dan is het ideaal om te kiezen voor een dedicated server bij Nova Nation. Zonder hoge kosten krijgt u een eigen ´dedicated´ machine tot uw beschikking waar Nova Nation het onderhoud van de hardware voor verzorgt.

 

 

 
Indien u geinteresseerd bent in een Dedicated Server neemt u contact op met ons verkoop team. Vervolgens zullen wij met u de vele mogelijkheden door spreken en een vrijblijvende offerte te maken.
 
     
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright 2003-2006 Nova Nation, All Rights Reserved. | Disclaimer | Sitemap